Nova vest
Tenis

Četvrtak, 12.08.2010.

18:34

Sjajna Ana u četvrtfinalu

Ana Ivanović plasirala se u četvrtinale turnira u Sinsinatiju pobedom nad Ruskinjom Jelenom Vesninom u dva seta 6:0, 6:3.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Nekada najbolja teniserka sveta odlično je igrala tokom celog meča iako je posle duela osmine finala izjavila da je umorna.

Srpska teniserka će se u borbi za polufinale sastati sa Uzbekistankom Agkul Amanmuradovom koja je eliminisala našu Jelenu Janković sa 2:0, po setovima 7:6, 6:4.

Ivanovićeva je potpuno dominirala u prvom setu, napravila je tri brejka, ne dozvolivši protivnici da osvoji nijedan gem. U drugom setu Ruskinja, koja se nalazi na 49. mestu na WTA listi, pružila je nešto jači otpor, ali nije uspela ozbiljnije da ugrozi 62. teniserku sveta. Vesnina je propustila tri brejk lopte u tom delu meča, dok je Ivanovićeva od tri iskoristila jednu i lako meč privela kraju.

Bivša najbolja svetska teniserka će u četvrtfinalu igrati protiv Akgul Amanmuradove. Ivanovićeva je samo jednom igrala protiv 114. teniserke sveta Amanmuradove, pre dve godine na turniru u Berlinu, kada je pobedila sa sa 2:0 (7:6, 6:2).

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

62 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

5 h

U fokusu

Vidi sve