Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 09.08.2010.

19:33

Bojana Jovanovski savladala Rezai

Srpska teniserka Bojana Jovanovski plasirala se u drugo kolo WTA turnira u Sinsinatiju.

Izvor: LB

Autor: LB

Default images

Jovanovski je u prvom kolu napravila veliko iznenađenje i savladala Francuskinju Aravan Rezai sa 2:1, po setovima 4:6, 6:3, 6:4, posle dva sata i 14 minuta igre.

Mlada Srpkinja je u glavni žreb turnira ušla kroz kvalifikacije, u kojima je odigrala veoma kvalitetno, a takvu igru je ponovila i u duelu sa favorizovanom Rezai, trenutno 19. igračicom na WTA listi.

Jovanovski će u drugom kolu turnira u Sinsinatiju igrati protiv Uzbekistanke Akgul Amanmuradove, koja je prethodno savladala Japanku Kimiko Date Krum sa 2:0, po setovima 6:1, 6:2. Amanmuradova je trenutno 114. mesto na WTA listi.

Turnir u Sinsinatiju igra se za nagradni fond od dva miliona dolara, a pored Bojane Jovanovski na turniru učestvuju i Jelena Janković i Ana Ivanović.

Jankovićeva je u prvom kolu je slobodna, dok Ana Ivanović na startu turnira igra sa devetim nosiocem, Beloruskinjom Viktorijom Azarenkom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

77 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve