Nova vest
Tenis

Subota, 07.08.2010.

21:45

Nadal: Radujem se dublu sa Novakom

Rafael Nadal rekao je da se raduju igri sa Novakom Đokovićem u konkurenciji parova, kao i da je srpski teniser jedan od najtalentovanijih tenisera na svetu.

Izvor: NK

Autor: NK

Default images

Nadal i Đoković igraće zajedno u dublu na Rodžers kupu u Tororntu.

Ideja se javila još prošle godine, ali su dvojica tenisera odustali zbog Nadalove povrede kolena.

„Igra sa Novakom će biti odlična stvar. Veoma se radujem tome. On je jedan od najtalentovanijih igrača na svetu i to što će biti sa moje strane mreže biće neverovatno iskustvo. Osećam se dobro u odličnoj sam formi“, rekao je Nadal.

Španac nije učestvovao ni na jednom turniru posle osvajanja titule na Vimbldonu.

„Imao sam neke preventivne tretmane posle Vimbldona i nisam trenirao tri nedelje. Onda sam polako počeo da radim svaki dan i treniraću napornije narednih nekoliko dana“, izjavio je petostruki šampion Rolan Garosa.

Prvi put od 2003. godine Rafael Nadal i Rodžer Federer neće biti prva dva nosioca na ’Rodžers kupu’, već će Švajcarac biti treći favorit i u polufinalu bi mogao da se sastane sa našim Novakom Đokovićem. Titulu u Kanadi brani Britanac Endi Mari koji je prošle godine u finalu savladao Argentinca Huana Martina del Potra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve