Nova vest
Tenis

Petak, 06.08.2010.

19:46

Nole i Rafa kao Zimonjić i Nestor!

Drugi teniser sveta Novak Đoković i prvi 'reket' planate Rafael Nadal igraće zajedno u konkurenciji parova na Mastersu u Torontu.

Izvor: AG

Autor: AG

Default images

Dva najbolja tenisera na svetu na taj potez su se odlučila kako bi se što ranije vratili u formu posle duge pauze.

Vest je otkrio direktor turnira u Kanadi Karl Hale, koji je neobičan dubl najavio na 'Fejsbuku'. Biće to prvi put od 1976. da dva najbolja tenisera na svetu igraju zajedno.

Nadal i Đoković su tokom prvog dela sezone imali potpuno različite rezultate. Španac je osvojio dva Gren slema (Rolan Garos i Vimbldon) i tri turnira Masters serije, dok Đoković u 2010. godini ima osvojen samo turnir u Dubaiju.

Iako su na terenu veliki rivali, Srbin i Španac su puno puta pokazali da su dobri prijatelji. Novak je u nekoliko navrata tokom karijere čak i imitirao Nadala, što Špancu nimalo nije smetalo:


U singl konkurenciji titulu u Torontu brani Britanac Endi Mari koji je prošle godine u maratonskom finalu savladao Argentinca Huana Martina del Potra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

25 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

20 h

U fokusu

Vidi sve