Nova vest
Tenis

Sreda, 14.07.2010.

18:23

Pilić kritikovao Prpića

Savetnik Dejvis kup reprezentacije Srbije Nikola Pilić kritikovao je hrvatskog selektora Gorana Prpića nakon četvrtfinala Dejvis kupa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srbija je slavila u Splitu sa 4:1 protiv Hrvatske, a Pilić je rekao da je Prpić loše pripremio svoje igrače za duel sa Srbijom.

Pripić je, naime, izjavio da prvi reket Hrvatske Marin Čilić ima igru za najboljeg srpskog igrača Novaka Đokovića.

"Novak je igrao fantastično. Čilić nije imao previše šanse. Kako je moguće da Prpić da takvu izjavu jer je Marin osvojio samo set u četiri međusobna meča sa Đokovićem. Veliki treneri tako ne govore. Prpić mora biti mnogo oprezniji", rekao je Pilić

Pilić je za Ivana Ljubičića imao samo reči hvale.

"On je pravi gospodin. Igrao je u Splitu iako nije bio spreman. Nije želeo da ostavi ekipu na cedilu. Ponosim se što sam ga vodio u reprezentaciji. On je prvi dan puno više namučio Đokovića od Čilića. Malo je falilo da osvoji i prvi i drugi set."

Pilić ostao bez unosnog honorara pošto u Split nije dolazio jer smatra da tako nešto ne bi bilo u redu s obzirom na to da je Split njegov rodni grad. Ipak, konstanto je bio u telefonskom kontaktu sa selektorom Obradovićem kojem je davao savete kako da se postavi protiv hrvatske ekipe.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve