Nova vest
Tenis

Utorak, 22.06.2010.

23:09

Troicki - Melcer (13h, TVB92)

Trećeg dana Vimbldona na teren izlazi četvoro srpskih predstavnika u singlu – Novak Đoković, Viktor Troicki, Ilija Bozoljac i Jelena Janković.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Troicki otvara program na terenu broj 14 sa Jirgenom Melcerom, a taj meč možete gledati u direktnom prenosu na TVB92 od 13 časova.

Đoković igra treći po redu na Centralnom terenu sa Tejlorom Dentom, Ilija Bozoljac takođe treči po redu na terenu broj 1 igra sa prvim nosiocem Rodžerom Federerom, dok Jelena Janković igra četvrta po redu na terenu broj 2 sa Aleksandrom Voznijak.

Dvojica srpskih igrača nastupaju u dublu - Nenad Zimonjić i Danijel Nestor u prvom kolu se sastaju sa Britancima Džonatanom Marajom i Džejmijem Marijem, a taj meč na programu je poslednji na terenu broj 18. Dušan Vemić i Izraelac Jonatan Erlih igraju sa Čehom Martinom Damom i Slovakom Filipom Polašekom prvi po redu na terenu broj 9.

Opširnije na našoj specijalnoj stranici posvećenoj ovogodišnjem Vimbldonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve