Nova vest
Tenis

Subota, 19.06.2010.

12:36

Poraz Tipsarevića u finalu Den Boša

Srpski teniser Janko Tipsarević nije uspeo da osvoji titulu na turniru u holandskom Den Bošu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Posle odličnih partija na putu do finala Tipsarević je u borbi za trofej poražen od Ukrajinca Sergeja Stahovskog sa 6:3, 6:0 posle samo 56 minuta igre.

Tipsarević tako još jednom nije uspeo da osvoji svoju prvu ATP titulu, dok je 71. igrač sveta odligrao fantastičan meč i zasluženo slavio.

Strahovskom je jedan brejk bio dovoljan da bi došao do vođstva od 1:0 u setovima, a u drugom delu igre je krenuo ofanzivnije i srpskom teniseru nije dozvolio da osvoji nijedan gem. Ukrajinac je tako stigao do treće titule u karijeri, posle trijumfa u Zagrebu pre dve godine i Sankt Peterburgu prošle sezone.

Tipsarevića sledeće nedelje očekuje takmičenje na Vimbldonu gde se u prvom kolu sastaje sa Francuzom Arnoom Klemonom, koga je savladao ove nedelje u Den Bošu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

8 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

10 h

U fokusu

Vidi sve