Nova vest
Tenis

Sreda, 16.06.2010.

13:12

Vimbldon: Nole 3, JJ 4. nosilac

Srpski teniseri Novak Đoković i Jelena Janković postavljeni su za trećeg, odnosno četvrtog nosioca na predstojećem Vimbldonu.

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Uprkos tome što je od prošle nedelje drugi na ATP listi, Rodžer Federer je ponovo postavljen za prvog nosioca, dok je u ženkoj konkurenciji prva nositeljka Serena Vilijams.

Među nosiocima iz Srbije našao se i Nenad Zimonjić, koji će sa Danijelom Nestorom biti prvi nositelj u dublu.

Prvi teniser sveta Rafael Nadal naći će se na turniru kao drugi nosilac.

Organizatori su saopštili da su iskoristili svoje diskreciono pravo da odrede nosioce na osnovu njihovih rezultata na turnirima na travnatoj podlozi.

U saopštenju se navodi da ovakav raspored "neće imati nikakav dodatni efekat, pošto će Federer i Nadal i tako biti nosioci u svojim polovinama žreba".

Takmičenje na Vimbldonu počinje u ponedeljak i trajaće do 4. jula, dok ćete sve najvažnije mečeve moći da pratite direktno na B92. Takođe, od kraja ove nedelje, vesti i zanimljivosti u vezi sa turnirom moći ćete da pročitate na novom internet specijalu B92 posvećenom turniru u Londonu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve