Nova vest
Tenis

Utorak, 15.06.2010.

15:42

Poraz Ivanovićeve u drugom kolu

Srpska teniserka Ana Ivanović poražena je u drugom kolu turnira u holandskom Den Bošu od Nemice Andree Petković sa 6:4, 6:7 (4:7), 6:1.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

U prva dva seta susreta Ivanovićeva i Petkovićeva su igrale ravnopravan meč sa mnogo lepih poteza i poena, da bi se u trećem setu igra Srpkinje potpuno raspala.

Prvi set dobila je Nemica, koja je uspela da realizuje jedinu brejk priliku u tom delu igre. Petkovićeva je odlično počela i drugi set, jer je već u prvom gemu drugi put oduzela Ani servis.

Ivanovićeva je, međutim, uspela da uzvrati u četvrtom gemu i set je rešen u taj brejku. Petkovićva je tada povela 4:2, da bi usledila furozna serija srpske teniserke, koja je dobila pet poena zaredom i izjednačila na 1:1.

Kada su se u trećem setu očekivala najveća uzbuđenja, Ivanovićeva je praktični prestala da igra i Petkovićeva je za dvadesetak minuta povela 5:0, uz dva napravljena brejka. Tako je Ivanović još jednom pokazala da nije zaboravila da igra tenis, ali nažalost i da nije rešila problem nedostataka samopuzdanja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

47 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve