Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 07.06.2010.

23:19

Rolan Garos na B92 - 1.120.000

Poštovani posetioci našeg sajta,

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Pre samo jednog dana završen je drugi Gren slem sezone, Rolan Garos, i specijalna web stranica posvećena njemu biće ubrzo prebačena u arhivu.

Tokom dve nedelje pratili smo rezultate najboljih svetskih tenisera, a od svih srpskih predstavnika samo Nenad Zimonjić je došao do trofeja, i to ne samo jednog, već dva.

Zimonjić je u paru sa Danijelom Nestorom u finalu muških dublova slavio protiv Lukaša Dluhog i Leandera Paesa, dok je do titule u miksu došao u paru sa Katarinom Srebotnik pobedom nad Jaroslavom Švedovom i Julijanom Noulom.

Jelena Janković je poražena u polufinalu od Samante Stosur, Novak Đoković je izgubio od Jirgena Melcera u četvrtfinalu i njih dvoje su bili najbolje plasirani srpski prestavnici u singlu.

Anu Ivanović je u drugom kolu eliminisala Alisa Klejbanova, Viktor Troicki je poražen u trećem kolu od Mihaila Južnog, dok je Janko Tipsarević izgubio već na startu turnira od Alehandra Falje.

Rafael Nadal je osvojio sedmu Gren slem titulu, dok je Frančeska Skijavone došla do svoje prve.

Tokom tronedeljnog trajanja specijala njegove stranice otvorene su ukupno 1.120.000 puta. Za to vreme mogli ste da pročitate preko 150 vesti, 50 intervjua i još 50 drugih tekstova.

Već za desetak dana počinje treći Gren slem sezone – Vimbldon, koji ćete moći da partite na televiziji B92, a sajt B92 će Vas ponovo obradovati novim specijalom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve