Nova vest
Tenis

Nedelja, 16.05.2010.

17:54

Krajinović izgubio od Sebaljosa

Ekipa Srbije izgubila je prvi meč na Svetskom kupu u tenisu, pošto je Filip Krajinović izgubio od Argentinca Orasija Sebaljosa sa 6:1, 6:4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Drugi meč duela Srbije i Argentine u Plavoj grupi u nedelju će igrati Viktor Troicki i Huan Monako.

Sebaljos, 47. teniser sveta, tako se Krajinoviću revanširao za poraz u osmini finala Srbija opena ranije. Srbiju, koja brani titulu šampiona osvojenu prošle godine, predstavljaju još Nenad Zimonjić i Dušan Lajović, a Argentinci mogu da računaju i na Eduarda Švanka.

Plavu grupu čine i ekipe Francuske sa Žeremijem Šardijem, Pol-Anri Matjuom i Nikolasom Maijem, kao i Nemačke, koju predstavljaju Filip Kolšrajber, Andreas Bek, Krištofer Kas i Florijan Majer.

Australija, Češka, Španija i SAD, igraju u Crvenoj grupi.

SAD predstavljaju braća Bob i Majk Brajan, Džon Izner i Sem Kveri, za Australiju igraju Karsten Bol, Pol Henli, Lejton Hjuit i Piter Lučak, za Španiju Nikolas Almagro, Danijel Himeno-Traver i Mark Lopes, a za Češku Tomaš Berdih, Lukaš Dluhi i Jan Hajek.

Pobednici Grupa igraće u finalu takmičenja.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve