Nova vest
Tenis

Utorak, 27.04.2010.

22:36

IOL - Snežana: Gde je bio vrh TSS?

Snežana Janković, majka srpske teniserke Jelene, rekla je da je organizacija FED kup meča Srbija – Slovačka bila vrlo loša, prenosi južnoafrička agencija IOL.

Izvor: SO

Autor: SO

Default images

"Mislim da organizacija nije položila ispit, marketing nije bio adekvatan", kaže Snežana aludirajući na slabu posetu u Areni, "Zašto nije bilo političke elite i zašto su čelnici saveza bili odsutni. Oni koji su na najvišim funkcijama treba da se zamisle. Da li je ikoga briga za ženski tenis, treba li nam FED kup tim uopšte", navodi IOL reči Jelenine majke.

"Više neću dozvoliti da moje dete ponovo igra povređeno, pogotovo kada ljudi koji žele da je vide kako igra nemaju dovoljno novca da plate ulaznice".

Potom je, prema navodima IOL-a koji je citira "Dejli pres", Snežana Janković opisala atmosferu koja je okruživala meč Srbija – Slovačka kao "sramnu" i dodala:

"Jelena je propustila samo jedan meč za Srbiju u poslednjih 10 godina. Sada je letela avionom 48 sati preko pola sveta da bi igrala uprkos ozbiljnoj povredi ručnog zgloba. U isto vreme, neko negde pije kafu dok moje dete povređeno igra za svoju zemlju", kaže Snežana, a IOL navodi da se poslednja rečenica odnosila na Anu Ivanović.

Na kraju svog teksta IOL podseća: "Janković (25) i Ivanović (22) nekada su bile najbolje teniserke na svetu. Obe su pale posle nekog vremena, ali je Jankovićeva povratila formu i sada je sedma na svetu, dok je Ivanovićeva nastavila sa slobodnim padom i sada je 57".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

63 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve