Nova vest
Tenis

Subota, 24.04.2010.

16:09

JJ: "Povreda me je omela"

Srpska teniserka Jelena Janković posle pobede nad Magdalenom Ribarikovom u Fed kupu rekla je da ju je povreda omela, ali da je dala sve od sebe

Izvor: AY

Autor: AY

Default images

Jankovićeva je Srbiji pobedom od 7:6, 6:3 nad Slovakinjom donela bod u meču Fed kupa za opstanak u Svetskoj grupi, a posle susreta izjavila je da, uprkos bolovima, povreda nije previše uticala na nju, niti su je greške omele u nameri da pobedi. „Bio je izuzetno težak meč. Bilo je teško pošto nisam trenirala više od nedelju dana, jutros sam igrala samo 15 minuta", rekla je JJ.

"Bekhend prethodno nisam uopšte udarala i danas se videlo da nije to to, ali sam ipak uradila sve da osvojim meč, tako da sam donela vredan poen svom timu", dodala je najbolja srpska teniserka.

Jankovićeva se pritom osvrnula i na greške koje je, po sopstvenom priznanju, pravila zbog bolova u ruci, ali koje na kraju nisu uticale na rezultat.

Dosta sam grešila u prvom setu i bilo mi je neugodno, pošto igram sa flasterima i mučim se sama sa sobom na terenu. Potom sam odlučila da skinem flastere, pa šta bude. Ona mi je namerno igrala na bekhend, a ja sam samo gurala lopticu. U drugom setu je ipak bilo mnogo bolje, a i bolje se osećam povodom povrede ruke, tako da mislim da će sve biti u redu", kazala je srpska Jankovićeva.

„Iskreno da kažem, grešila sam dosta na sevrisu i svim udarcima, a li ova povreda me je stvarno malo omela, tako da nisam mogla da nastavim da radim na svojoj igri. Ipak, mislim da mi se igra poboljšava, tako da je ostalo samo da radim i da se unapređujem“, zaključila je sedma igračica sveta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

17 h

U fokusu

Vidi sve