Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 19.04.2010.

15:23

Krajinović izgubio od Čele

Srpski teniser Filip Krajinović nije uspeo da se plasira u drugo kolo ATP turnira u Barseloni.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Mladi srpski teniser je na startu izgubio od Argentinca Huana Ignasija Čele rezultatom 6:1, 6:4. Krajinović, koji je trenutno 328. teniser sveta, je na turnir serije 500, čiji je nagradni fond dva miliona evra, ušao je zahvaljujući pozivnici organizatora.

U duel protiv 13 godina starijeg Čele, koji se na ATP listi nalazi na 53. poziciji, Krajinović je ušao dosta bojažljivo i gotovo bez prave borbe je izgubio prvi set.

Nakon toga je Argentinac smanjio tempo i u drugom setu vodjena je ravnopravna borba, ali je Čela ipak uspeo da napravi brejk koji mu je bio dovoljan da zabeleži pobedu.

Na turniru u Barseloni u konkurenciji dublova igraju Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor. Oni su kao prvi nosioci na startu slobodni.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

13 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve
Tenis

Miracolo

Za sve one koji nisu pratili protekle noći okršaj Novaka Đokovića i Luke Nardija u Kalifornijskoj pustinji desilo se – čudo!

Zoran Kecman

12:35

6 d