Nova vest
Tenis

Četvrtak, 15.04.2010.

23:42

Jelena u četvrtfinalu Čarlstona

Jelena Janković plasirala se u četvrtfinale turnira u Čarlstonu pobedom nad Ruskinjom Jevgenijom Rodinom rezultatom 2:0, po setovima 6:3, 6:1.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Meč je trajao samo jedan čas. Srpska teniserka će se u borbi za polufinale sastati sa pobednicom duela između Slovakinje Danijele Hantuhove i Nemice Anđelike Kerber.

Jankovićeva je bila sigurna tokom čitavog meča pa nije bilo dileme oko pobednice susreta. Prvi set obeležili su brejkovi sa obe strane, Jelena je tri puta oduzela servis protivnici, a Ruskinja je dva puta uzvratila.

U drugom setu Jankovićeva je bila ubedljivija i prepustila je samo jedan gem peorivnici protiv koje je u četvrtak prvi put u karijeri igrala.

Nagradni fond turnira u Čarlstonu je 700.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

43 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

13 h

U fokusu

Vidi sve