Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.03.2010.

23:00

Poraz Zimonjića i Nestora u 2. kolu

Srpski teniser Nenad Zimonjić i Kanađanin Danijel Nestor eliminisani su u drugom kolu Masters turnira u Majamiju.

Izvor: JT

Autor: JT

Default images

Srpsko-kanadski par je u borbi za četvrtfinale poražen od Španaca Nikolasa Almagra i Tomija Robreda rezultatom 2:1, po setovima 4:6, 6:2, 10:5, posle jednog sata i jednog minuta igre.

Almagro i Robredo su u prvom setu imali prednost od jednog brejka Zimonjić i Nestor su uzvratili i uz dva oduzeta servisa protivnicima došli su do vođstva od 1:0 u setovima. Iako se očekivalo da će nastaviti u istom ritmu i u drugom setu to se nije desilo pa su španskom paru Zimonjić i Nestor dozvolili dve brejk prilike koji su oni i iskoristili.

Španci su potom nastavili istim tempom i u doigravanju, do deset poena, i zasluženo su došli do prolaska u naredno kolo. Almagra i Robreda u trećoj rundi očekuje susret sa pobednicima meča između Španaca Felisijana Lopesa i Fernanda Verdaska s jedne strane i Simona Aspelina iz Švedske i Australijanca Pola Henlija s druge.

Pobednicima turnira pripašće 198.400 dolara i 1000 ATP bodova.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve