Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 29.03.2010.

15:56

Srbija bez Ane protiv Slovačke

Ana Ivanović neće igrati za reprezentaciju Srbije protiv Slovačke u aprilu u meču dveju selekcija u Fed kupu.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

"Razgovarala sam sa selektorom Dejanom Vranešom i predsednikom Saveza Slobodanom Živojinovićem i došli smo do zaključka da, imajući u vidu okolnosti u kojima se nalazim i sve sto se dogodilo u poslednje vreme, nije pravi momenat da budem deo tima", rekla je Ivanovićeva.

Srpska teniserka je loše igrala prošle sezone, nije osvojila nijedan trofej, a loše partije nastavile su se i u 2010. godini. Ivanovićeva je zbog niza neuspeha pala ispod 50. mesta na WTA listi.

"Uprkos mom odsustvu verujem da imamo dobar tim predvođen Jelenom kao i da je ovo dobra prilika za mlade igracice da se oprobaju na velikoj sceni. Znam da ce srpski tim kao i uvek dati sve od sebe i pokazati veliku borbenost. Jaćcu nastaviti da preduzimam sve neophodne korake u cilju povratka u formu i ključno je da treniram sa svojim timom i da igram turnire”, izjavila je Ana.

Predsednik Teniskog saveza Srbije Slobodan Živojinović kaže Ivanovićeva ima punu podršku saveza.

"Svi znamo da je Ana prosla kroz veoma teška iskustva u poslednje vreme i mi je podržavamo u njenim naporima da učini sve sto je moguće kako bi se vratila u vrh. Ana ima sve vreme ovoga sveta, ona ima samo 22 godine i uskoro ce se vratiti”, rekao je Živojinović.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

112 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve