Nova vest
Tenis

Nedelja, 21.03.2010.

22:14

JJ: "Nije bilo lako"

Srpska teniserka Jelena Janković izjavila je da nije bilo lako stići do titule u Indijan Velsu i zahvalila se na podršci koju je imala za vreme turnira.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jankovićeva je osvojila titulu na turniru u Indijan Velsu, pošto je u finalu savladala Karolinu Voznijacki iz Danske sa 6:2, 6:4. "Bile su ovo dve divne nedelje za mene. Stvarno sam srećna. Nije bilo lako stići do titule. Čestitam Karolini što je posle ovog finala postala druga teniserka na WTA listi", rekla je Jankovićeva posle finala.

Ona je zahvalila svima u publici na podršci, sponzorima i posebno svojoj majci koja je sedela na tribinama.

"Uskoro će Kalifornija biti moj dom. Nadam se da ću se vratiti i sledeće godine", rekla je Jankovićeva, koja će od ponedeljka popraviti plasman na WTA listi za jedno mesto i vratiti se na osmu poziciju.

Danska teniserka zahvalila se takođe publici u Indijan Velsu.

"Uradili ste sve što ste mogli za mene, ali to nije bilo dovoljno. Jelena je odigrala stvarno fantastičan meč", rekla je Voznijacki.

Jankovićeva je u Indijan Velsu stigla do 12. titule u karijeri i prve u 2010. godini.

Ukupan nagradni fond turnira u Indijan Velsu je 4.500.000 dolara. Pobednici je pripalo 700.000, a finalistkinji 350.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve