Nova vest
Tenis

Utorak, 16.03.2010.

12:16

Ivanovićeva: "Moram mnogo da radim"

Na zvaničnim internet stranicama Ane Ivanović srpska teniserka kaže da "ima još mnogo stvari na kojima mora da radi".

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Default images

Posle poraza od Letonke Sevastove pojavio se niz Aninih izjava i 'izjava' na osnovu kojih je moglo da se zaključi da je srpska teniserka zadovoljna nastupom u Indijan Velsu ali ona kaže da "nema dovoljno samopouzdanja da bi igrala" i da se "oseća kao u filmu Kvaka 22".

Da li mislite da ste izgubili samopouzdanje zbog toga što ne pobeđujete, ili je razlog taj što ne igrate onoliko dobro koliko bi želeli?,” pitao ju je jedan od novinara na konferenciji posle meča.

Mislim da se to dogodilo prvo zato što nisam imala dovoljno treninga, i mislim da ima malo veze i sa povredama,” kaže Ivanovićeva, “Malo je kao 'Keč 22', nisam osećala dovoljno samopouzdanja da bi igrala i nisam se osećala dovoljno spremna da igram. A onda bi igrala i izgubila, i samopouzdanje onda naravno odlazi. Tako da je to razlog.”

Iako je poraz veoma razočaravujući za Anu i njene navijače Ivanovićeva opisuje povratak u formu kao "proces".

Ima još mnogo stvari na kojima moram da radim. Razgovarala sam sa trenerom Hajncom i on je rekao da se neće dogodti preko noći. Zadnjih nekoliko nedelja sam se baš dobro osećala, i u Njujorku sam dobro igrala. Bila sam vrlo uzbuđena zbog toga. Tako da je teško.”

Dugački, tipično introspektivan intervju koji je Ana uradila se završio na zabavan način, kada je jedan novinar, predosećajući bezbroj teorija i pitanja vezanih za Anin gubitak forme, pitao “Da li mnogo ljudi pokušava da vam da savet?

Više nego što možete da zamislite!” rekla je Ana, nakon čega su i ona publika prasnuli u smeh.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve