Nova vest
Tenis

Petak, 12.03.2010.

21:21

JJ: "Ana je bila nervozna"

Srpska teniserka Jelena Janković analizirala je poraz od Rusije u FED kupu u svom blogu iz Indijan Velsa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

„Nismo imali sreće jer Ana Ivanović nije uspela da dobije nijedan od svoja dva singl meča. To je nešto na šta smo ciljali – pobede u tri duela jer smo znali da na dubl ne možemo da se oslonimo. Ja sam bila veoma srećna jer sam pobedila Kuznjecovu i Klejbanovu, koju ranije nisam dobijala. Ana je bila nervozna, ali svako je nervozan i mnogo se brine jer želi da pobedi“.

„Ona nije mogla da se sastavi u igri, ali nije Ana jedina koja se trenutno muči. Mi nismo dobar dubl tim, ne znamo kako igra ona druga, ne znamo koju lopticu da napadnemo i bile smo zbunjene. Trčale smo svuda po terenu, ali nismo znale kako da igramo kao tim“, objasnila je Jankovićeva.

Jelena je na početku bloga komentarisala svoju formu i igru.

„U mojoj igri sve polako dolazi na svoje, ali mučila sam se tokom prošle godine. Imala sam nekolik odobrih turnira, ali nije to nivo na kojem umem da igram. Igrala sam dobro u prošlosti, mogu to da uradim i stvar je u tome da nastavim da radim i zadržim pozitivni stav. Takođe, trebalo bi da napredujem, da napravim te sitne korake napred. Ako se to ne uradi, onda se nazaduje i igra se raspada“.

„Moram da ostanem mentalno čvrsta i optimistična, ali istovremeno i realna. Ne treba skrivati kada radiš nešto pogrešno i da se praviš da je to pravilno, već moraš nešto da menjaš. Onda, kada počneš da se krećeš bolje, udaraš lopticu kako treba, tada nađeš motivaciju i želju da izađeš na teren. Do tada baš ne goriš od želje da zaigraš jer igraš loše“, navodi Jelena šta je potrebno da uradi kako bi ponovo beležila vrhunske rezultate.

Prva rivalka Jankovićeve na turniru u Indijan Velsu biće Petra Martić iz Hrvatske.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve