Nova vest
Tenis

Četvrtak, 04.03.2010.

23:30

Misterija Fedeksovog zdravlja

Učešće Rodžera Federera na turniru u Indijan Velsu pod znakom je pitanja, prenosi veb-sajt tennis.com.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Kako se navodi, jedan od najpoznatijih teniskih analitičara Piter Bodo dobio je informaciju iz „pouzdanih izvora“ da će se Švajcarac povući sa takmičenja jer se još bori sa plućnom infekcijom. Federer, međutim, tvrdi da je sve u redu. „Opet se osećam veoma dobro i drago mi je da sam dobio ’zeleno svetlo’ od doktora da krenem da treniram. Planiram da igram u Indijan Velsu sledeće nedelje“, naveo je Fedeks.

Sa druge strane, španski teniser Rafael Nadal potrvdio je da se vraća na teren u Indijan Velsu nakon povrede kolena zbog koje je predao meč Endiju Mariju u četvrtfinalu Australijan opena.

„Trening mi ide dobro i sigurno se vraćam u Indijan Velsu. Prošla nedelja je bila sjajna, uradio sam dosta posla. Mark Lopes (takođe teniser) došao je da sparinguje sa mnom. Osećam se sve bolje, igram dobro, tako da se radujem Indijan Velsu“, objavio je Nadal na ’Fejsbuku’.

Indijan Vels je prvi turnir iz Masters serije u sezoni, a igra se od 8. do 21. marta. Zajedno sa Ki Biskejnom, nazivaju ga ’petim Gren slemom’ jer se igra isti broj kola, sa tom razlikom što su nosioci slobodni u prvom.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

16 h

U fokusu

Vidi sve