Nova vest
Tenis

Sreda, 03.03.2010.

23:13

DK: Žreb Srbija – SAD (12.00)

Žreb za meč prvog kola Svetske grupe Dejvis kupa između Srbije i Sjedinjenih Država biće održan u četvrtak od 12 časova u „Beogradskoj areni“.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Na istom mestu dan kasnije počinje takmičenje između dve selekcije koje će trajati do nedelje. U petak i nedelju su na programu singl mečevi, dok se u subotu igra dubl. Srbiju će predstavljati Novak Đoković, Nenad Zimonjić, Janko Tipsarević i Viktor Troicki, a SAD Džon Izner, Sem Kveri, Bob i Majk Brajan.

Za ovaj meč moramo da budemo u zavidnoj formi. Meni je bilo važno da osvojim jedan turnir i to se dogodilo u Dubaiju. Odradio sam nekoliko treninga i još ću da treniram, da se spremim i pružim maksimum u meču”, rekao je prvi reket Srbije Novak Đoković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

12 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

6 h

U fokusu

Vidi sve