Nova vest
Tenis

Subota, 06.02.2010.

19:03

Predstavljeni nacrti 'TC Đoković'

Prošle godine Beograd je konačno dobio kvalitetan ATP turnir, a uskoro će srpska prestonica dobiti i veliki teniski centar koji će izgraditi porodica Đoković.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Već je najavljena gradnja kompleksa 'Đoković', a sada su se pojavili i detaljni prikazi ovog sportskog centra. Radi se o dva spojena placa od skoro 40 hiljada kvadratnih metara na kojoj "Family Sport" planira izgradnju teniskog centra i više pratećih uslužnih objekata kao što su hotel, restorani, prodajni prostor i drugo.

Planovi za ove placeve podrazumevaju izgradnju zgrada niže spratnosti, odnosno prizemlje i još tri sprata. Sam sportsko-rekreativni centar imaće otvorene i zatvorene terene, kao i tenisku arenu kapaciteta oko 5.000 gledalaca za održavanje međunarodnih turnira.

Posle duže pripreme arhitektonski studio “Articons” predstavio je izgled budućeg kompleksa kroz veoma zanimljive rendere. Na sajtu www.beobuild.rs možete da pogledate nacrte budućeg kompleksa koji će se nalaziti iza naselja “Dr. Ivan Ribar” na Novom Beogradu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

22 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve