Nova vest
Tenis

Utorak, 02.02.2010.

14:25

Kuznjecova: "Iznenadna odluka"

Svetlana Kuznjecova i Alisa Klejbanova, ruske teniserke,, doputovale su u utorak u Beograd na meč 1. kola Svetske grupe FED Kupa sa Srbijom.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Svetlana Kuznjecova, u izjavi za B92 po dolasku u Beograd rekla je da je ovu odluku donela u poslednji trenutak: „Ovo je zaista bila odluka u poslednjem trenutku.Sada, kada smo ovde zaista se radujemo ovom duelu i mečevima koje ćemo igrati u Areni.

Alisa Klejbanova takođe u izjavi za B92 sa velikim zadovoljstvom očekuje duele sa reprezentativkama Srbije, koje predvodi Ana Ivanović:

Na prvom mestu srećna sam da sam u reprezentaciji Rusije sa svim devojkama. Očekujem dobre mečeve

Srbija će možda igrati bez Jelene Janković?

Alisa Klejbanova„ Za nas to ne predstavlja veliku razliku u ovom trenutku. Moramo prvo dobro da treniramo nekoliko dana, da osetimo teren, prilagodimo se na sve, pa da se okrenemo mečevima"

Svetlana Kuznjecova:“Slažem se sa Alisom, za nas je sada u prvom planu priprema za ovaj meč i treninzi. Jeste iznenađenje za nas da neće igrati Jelena, očekivali smo najjači sastav, ali mi moramo da odigramo najbolje što možemo, to je najvažnije“.

Ostajete u Beogradu 5 dana, da li planirate još nešto u periodu do i tokom meča sa Srbijom?

„Svetlana Kuznjecova: „To je kratak period za teniskog igrača.Moramo da treniramo puno kako bi seprivikle na podlogu u Beogradskoj Areni, pa odna dva dana tenisa. Ne verujem da ćemo imati previše slobodnog vremena.

Podloga, koja je prilično brza, da li Vam odgovara?

A na kojoj podlozi se igra? Brzoj? Mislim da to odgovara svima.“



Alisa Klejbanova: „Na brzim podlogama treniramo skoro cele godine, i to mi odgovara. Kao što je rekla Svetlana, što se slobodnog vremena tiče, pokušaćemo da uživamo u tenisu, jer 5 dana nije previše za ostale stvari u jednom gradu“

Očekuje vas poprilično ispunjena dvorana koja je velikog kapiciteta, ali i činjenica da se mnogi ne raduju vašem iznenadnom dolasku:

„Ne verujem da bi bili za mene ili me više voleli da nisam došla u Beograd. navijači će biti protiv nas, ali neću sada zbog toga odleteti prvim letom nazad u Rusiju. Ovde sam i srećna što ću igrati u Beogradu“, rekla je na kraju Svetlana Kuznjecova za B92.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve