Nova vest
Tenis

Utorak, 02.02.2010.

14:04

Dejan Vraneš: "Čekamo Jelenu"

Tri dana pre početka meča pvog kola Svetske A grupe Fed kupa izmedju Srbije i Rusije, još je neizvesno da li će Jelena Janković doputovati u Beograd.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Selektor našeg tima Dejan Vraneš izjavio je da se nada da će se ona prikljuciti ekipi. "Čekamo Jelenu i nadamo se da će ipak doći. Iako je povređena, samo njeno prisustvo od ogromnog je značaja.

Njena povreda nije bezazlena i niko ne može da traži on nje da igra u takvom stanju, ali verujem da će nam se pridružiti, a pošto je dobro poznajem,verujem da će i zaigrati, jer je borac koji nikad ne odustaje", rekao je Vraneš.

Selektor reprezentacije Srbije dodao je da je doprinos Jelene Janković nacionalnom timu uvek bio nemerljiv.

"Jelena je najiskusnija igračica u timu i iza nje stoji 35 reprezentativnih nastupa. Od 15 godine igra u Fed kup reprezentaciji, a to sve govori. Sa njom je sve lakše, bez nje mnogo mnogo teško. Nebrojano puta pokazala je kako se bori za dres sa državnim grbom", rekao je Vraneš.

Iščekujući vesti sa Floride, u Beogradskoj areni već treći dan vredno rade i pripremaju se za duel sa Ruskinjama Ana Ivanović, Bojana Jovanovski, Ana Jovanović i Aleksandra Krunić.

Danas je objavljena informacija da će za reprezentaciju Rusije ipak igrati Svetlana Kuznjevova, iako je selektor ruskog tima Šamil Tapiščev prošle sedmice saopštio spisak tima za duel protiv Srbije na kojem nije bilo njeno ime.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

42 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve