Nova vest
Tenis

Nedelja, 10.01.2010.

20:21

Nadal: "Imam šansi u Melburnu"

Drugi teniser sveta Rafael Nadal rekao je posle poraza u finalu u Dohi od Davidenka da misli da ima šansi za trijumf u Melburnu.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

“Moram da budem srećan što sam tokom većeg dela meča bio bolji od jednog od najboljih igrača na ATP turu. Ne kažem da ću trijumovati u Melburnu, nikada se ne zna pre turnira, ali u Dohi sam igrao dovoljno dobro za pozitivan rezultat na Ozi openu. Moram prvo da vidim kakvi su uslovi. Spreman sam da osvojim turnir, ali ne mogu da kažem da će se to i dogoditi".

Nadal je potom analizirao poraz od Davidenka.

“Imao sam meč u svojim rukama nekoliko put u drugom i trećem setu. Bio sam blizu, bolje bi naravno bilo da sam pobedio, ali to je tenis i verovatno je trebalo da budem malo smireniji. Verovatno nisam osvojio ovaj turnir jer nemam trofej već nekoliko meseci. Ali, osvajaću titule ako budem igra na ovom nivou”.

Španac je pre nekoliko kada rekao da je imao problema sa nedostatkom samopouzdanja, ali da problemi moraju da se prihvate i pokušaju da se reše.

Rafael Nadal brani titulu na Australijan openu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve