Nova vest
Tenis

Četvrtak, 07.01.2010.

16:59

Tipsarević u drugom kolu dubla

Srpski teniser Janko Tipsarević i njegov partner u dublu, Tajvanac Jen Hsun-Lu, plasirali su se u drugo kolo ATP turnira u Čenaju.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Njih dvojca u na startu turnira eliminisali nemačku kombinaciju Mihael Berer, Simon Grol sa 2:1, po setovima 6:2, 7:5. U narednoj fazi takmičenja srpsko-tajvanski tandem igra protiv Švajcaraca Iva Alegra i Stanslasa Vavrinke, koji su u prvom kolu savladali američku kombinaciju Erik Butotak, Rajeev Ram sa 2:1, po setovima 3:6, 6:4, 10:5.

Tipsarevićev u Čenaju nastupa i u singl konkurenciji, gde se plasirao u četvrtfinale, a protivnik srpskom teniseru u narednom kolu biće Holanđanin Tiemo de Baker. Janko, koji je na tom turniru postavljen za četvrtog nosioca, prethodno je lako savladao malo poznatog Indijca Somdevoma Devarmana sa 6:2, 6:1.

Turnir u Čenaju igra se za nagradni fond od 400 hiljada dolara, a Tipsarević je ovim rezultatom odbranio prošlogodišnje četvrtfinale.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

3 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve