Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 30.11.2009.

20:39

Đoković i Troicki oduševili publiku

Najbolji srpski teniseri Novak Đoković i Viktor Troicki odigrali su revijalni meč meč u Banjaluci i potpuno oduševili publiku u dvorani ’Borik’.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Humanitarni meč, čiji je prihod namenjen za izgradnju igrališta za decu sa invaliditetom u okviru Zavoda "Dr. Miroslav Zotović" u Banjaluci, zajednički su organizovali Telekom Srbije i Telekom Srpske. Od samog starta meča, u kome je rezultat bio potpuno nebitan, bilo je jasno da publika neće otići kući razočarana.

Đoković i Troicki su bili veoma raspoloženi pa su u jednom trenutku, na oduševljenje publike, odigrali i partiju nožnog tenisa sa fudbalskom loptom.

Srpski teniseri su još jednom pokazali kakvi su sportisti. Tokom celog meča su se grlili i ljubili sa decom koja su konstantno ulazila na igralište, a na trenutke su i skupljači loptica uzimali rekete u ruke. Teniseri su se, naravno, "svađali" sa sudijama po pitanju auta, a stradale su i okolne reklame, zbog čega im je sudija Srđan Svjetlanović u jednom trenutku izrekao opomenu.

Iako je meč bio daleko od takmičarskog duela publika je imala prilike da vidi i medicinski tajm aut koji je zatražio Troicki, a bilo je i međusobnih 'prozivki'.

Sve u svemu bio je to sjajan kraj još jedne veoma uspešne teniske sezone, koja je iza dvojce najboljih srpskih tenisera.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve