Nova vest
Tenis

Četvrtak, 26.11.2009.

19:28

Rasberger direktor "Serbia opena"?

Direktor ATP turnira u Umagu Slavko Rasberger dobio je ponudu da postane i direktor ‘Serbia opena’.

Izvor: B92, www.index.hr

Autor:B92, www.index.hr

Default images

Rasberger je u intervjuu za hrvatski veb portal index.hr rekao da je dobio otvorenu ponudu od Srđana Đokovića. “Srđan Đoković je tražio razgovor sa mnom, došao je u Umag i razgovarali smo. Ponudio mi je da nađem bilo koje mesto na beogradskom ATP-u. Ponudio mi je saradnju i pitao gde bi se ja video u tom turniru. Rečeno mi je da mi je svako mesto koje nađem otvoreno."

Rasberger je već 20 godina direktor ATP turnira u Umagu, koji mnogi smatraju za najuspešniji hrvatski sportski događaj. On kaže da bi teško mogao da postane direktor turnira u prestonici Srbije.

"Lično ne mislim da bih ja mogao da budem direktor turnira u Beogradu. To je posao koji se ne radi 15 dana ili dva ili tri meseca. To je posao od godinu dana, to je posao s kojim se živi i moram biti tamo. To je samo moje mišljenje, možda neko smatra drugačije”, rekao je Rasberger.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

9 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve