Nova vest
Tenis

Nedelja, 01.11.2009.

14:35

Đoković - Bek, Troicki - Beker

Najbolji srpski teniser Novak Đoković sastaće se u prvom kolu ATP turnira u Bazelu sa Nemcem Andreasom Bekom, dok će protivnik Troickom biti Benjamin Beker.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Turnir u švajcarskom gradu igraće se za nagradni fond od milion i 755.000 evra. Osim turnira u Bazelu, naredne nedelje igraće se i ATP turnir iz serije 500 u španskoj Valensiji, za nagradni fond od dva miliona i 19 hiljada evra i na njemu će učestvovati Janko Tipsarević. Tipsarevićev protivnik u prvom kolu biće Rumun Viktor Hanesku.

Đoković je na turniru u Bazelu postavljen za drugog nosioca. Bek je trenutno 34. teniser sveta i do sada se nije sastajo sa Đokovićem.

Protivnik Viktora Troickog, Nemac Benjamin Beker, zauzima 44. poziciju na ATP listi. Troicki i 28-godišnji Beker su se do sada sastali jednom, pre tri godine na turniru u Dnjepropetrovsku i tada je Nemac bio uspešniji.

Tipsarević se sa Haneskuom, 37. igračem sveta, do sada sastajao dva puta. Prvi put u Umagu 2007. godine i drugi put ove godine u Nju Hejvenu i Rumun je oba puta bio uspešniji.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

17 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve