Nova vest
Tenis

Utorak, 06.10.2009.

18:16

Tipsarević u drugom kolu Monsa

Janko Tipsarević uspešno je startovao na čelendžer turniru u belgjskom Monsu, pošto je u prvom kolu pobedio Sergeja Bubku iz Ukrajine rezultatom 6:4, 6:4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpski teniser prvi put posle dugo vremena igra na jednom čelendžeru, a u Monsu je postavljen za prvog nosioca. U duelu sa 276. igračem sveta nije imao previše problema i zabeležio je sigurnu pobedu u dva seta. Tokom meča Tipsarević protivniku nije dozvolio nijednu brejk loptu, a sam je od sedam brejk prilika iskoristio dve, po jednu u svakom setu.

U drugom kolu Tipsarević će igrati protiv Alehandra Falje iz Kolumbije, koji na ATP listi trenutno zauzima 131. poziciju. Najbolji plasman imao je u martu prošle godine, kada je bio 79. igrač sveta.

Njih dvojica do sada su se sastali samo jednom, pre dve godine u Bratislavi, a tada je Kolumbijac pobedio rezultatom 6:0, 4:6, 6:3.

Turnir u Monsu igra se za nagradni fond od 106.500 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

6 h

U fokusu

Vidi sve