Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 05.10.2009.

09:58

Đoković u drugom kolu Pekinga

Najbolji srpski teniser Novak Đoković plasirao se u ponedeljak u drugo kolo turnira u Pekingu pobedom nad Rumunom Viktorom Haneskuom, sa 2:0 u setovima.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Đoković, postavljen za drugog nosioca na turniru, je Haneskua, koji zauzima 27. poziciju na najnovijoj ATP listi, savladao za 89 minuta igre, rezultatom 6:3, 7:5 po setovima. Đoković, će u drugom kolu igrati protiv boljeg iz duela između drugog srpskog predstavnika, Viktora Troickog i Italijana Fabija Fonjinija. Fonjini je u glavni žreb stigao iz kvalifikacija.

Prvi set se prelomio u sedmom gemu kada je Đoković, sačuvao dva brejk poena, a zatim poveo sa 5:2

U drugom setu Đoković je pri rezultatu 3:2 za Haneskua zaigrao znatno sigurnije i svojim petim brejkom na susretu došao do 7:5 i plasmana u drugo kolo.

Turnir u Pekingu igra se za ukupan nagradni fond od 6,6 miliona dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

19 h

U fokusu

Vidi sve