Nova vest
Tenis

Nedelja, 04.10.2009.

12:51

Troicki: "Sjajna nedelja"

Srpski teniser Viktor Troicki izjavio je da je uprkos razočaranju zbog poraza od Francuza Žila Simona nakon finalnog duela, nedelja na Tajlandu bila sjajna.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Bilo je zabavno na turniru u Bangkoku. Razočaran sam što tutula nije u mojim rukama, ali Žil je danas bio prejak protivnik. Igrao je sjajno, a takva je bila i publika. Uživao sam na Tajlandu i sigurno ću se vratiti naredne godine", poručio je drugi srpski reket koji je prošle sezone izgubio u drugom kolu.

Najupečatljiviji trenutak na turniru za Troickog je bila pobeda u polufinalu i to nad francuskim igračem Žoom Vilfridom Congom.

"Veoma sam zadovoljan partijom koju sam pružio protiv Conge. Ulila mi je dodatno samopouzdanje pred turnir u Pekingu", poručio je Troicki koji će ponovo dospeti među 30 najboljih igrača sveta.

Pobednik turnira Simon, kome je ovo prvi trofej u ovoj godini i šesti u karijeri, ocenio je meč kao "očekivano težak".

"Troicki je odličan igrač, gledao dam njegov meč protiv Conge i znao da me danas čeka težak zadatak. Uspeo sam da osvojim prvi trofej ove godine i osećam se sjajno", rekao je Simon.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

14 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve