Nova vest
Tenis

Utorak, 30.06.2009.

19:00

Zimonjić i Nestor u polufinalu!

Nenad Zimonjić i Danijel Nestor plasirali su se u polufinale Vimbldona pobedom nad Poljakom Lukašem Kubotom i Oliverom Marahom iz Austrije 6:2, 6:3, 6:4.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpsko-kanadski dubl će se za plasman u finale boriti sa pobednikom susreta između Šveđanina Simona Aspelina i Pola Henlija iz Australije i američke kombinacije Mardija Fiša i Džejmsa Blejka.

Prošlogodišnji šampioni Vimbldona su od starta krenuli sa odličnom igrom i sa dva brejka poveli su 1:0 u setovima posle samo 29 minuta. Na startu drugog seta nastupili su mali problemi za druge nosioce pošto su Kubot i Marah uspeli da im oduzmu servis, ali su Zimonjić i Nestor ubrzo uzvratili i sa još jednim brejkom uspeli su da povedu 2:0. U trećem setu viđena je najveća borba, pošto su u prvih osam gemova oba para osvajala svoje servise, ali su srpski i kanadski teniser potom napravili brejk i uz osvojen svoj servis došli su do pobede posle sat i 47 minuta.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

6 h

U fokusu

Vidi sve