Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 08.06.2009.

19:30

Federer propušta Hale?

Švajcarac Rodžer Federer još nije odlučio da li će nastupiti na turniru koji je počeo u Haleu u Nemačkoj i gde je postavljen za prvog nosioca.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Federer nije stupio u kontakt s organizatorima turnira, ali je to u ponedeljak uradio njegov menadžer Toni Godsicki. "Federer se emotivno ispraznio na Rolan Garosu, a odluku o nastupu u Haleu doneće tek u utorak, nakon povratka u Švajcarsku", rekao je u ponedeljak predstavnik za štampu turnira Frank Hofen.

Federer je turnir u Haleu osvajao pet puta u poslednjih šest godina. Trijumfovao je četiri puta zaredom, od 2003. do 2006. godine, a prošle godine je u finalu pobedio Nemca Filipa Kolšrajbera. Pre dve godine nije učestvovao na turniru.

Ukoliko Švajcarac otkaže učesće, Novak Đoković će biti prvi nosilac i glavni favorit za osvajanje titule. Đoković će u prvom kolu, u utorak, igrati protiv Italijana Simonea Bolelija.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

21 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve