Nova vest
Tenis

Nedelja, 31.05.2009.

19:55

AI: "Osećala sam nesvesticu"

Srpska teniserka Ana Ivanović izjavila je da je fizička slabost razlog za njen poraz u 1/8 finala Rolan Garosa od Beloruskinje Viktorije Azarenko 6:2,6:3.

Izvor: B92, Tanjug

Autor:B92, Tanjug

Default images

"Počela sam da se osećam malaksalo, mutilo mi se u glavi i nisam mogla da izdržim ritam igre", rekla je vidno razočarana Ivanovićeva. "Čim sam imala duži poen počela sam da gubim ravnotežu". Osma teniserka sveta je izjavila da joj je žao što nije uspela da dobije meč, jer se od početka turnira dobro osećala na terenu.

"I pored toga što sam rano izgubila, srećna sam sa onim što sam uspela da postignem prve nedelje", rekla je srpska teniserka. "Došla sam na turnir sa malo odigranih mečeva i bez velikog samopouzdanja i zato sam dosta postigla".

Na konstataciju da je u istom satu izgubio i glavni nosilac u muškoj konkurenciji, Španac Rafael Nadal, a da je u subotu iz takmičenja ispao i najbolji srpski teniser, Novak Đoković, Ivanović je rekla da je teško igrati protiv mladih igrača koji nemaju šta da izgube.

"Gledala sam Novakov meč juče, on nije napravio mnogo grešaka ali je Kolšrajber igrao odlično. Pred nama je, međutim, još mnogo gren slem turnira", poručila je srpska teniserka.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

64 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve