Nova vest
Tenis

Subota, 30.05.2009.

19:52

RG: Dve pobede i tri poraza Srba

Jelena Janković i Nenad Zimonjić ostvarili su pobede, Novak Đoković je izgubio, a Dušan Vemić je poražen u miksu i dublu, rezime je nastupa Srba 7. dana Garosa.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jankovićeva je rutinski, uz samo dva izgubljena gema, izbacila Jarmilu Grot, a Zimonjić i Nestor su takođe lako eliminisali Škoha i Fridla. Đoković je sasvim neočekivano poražen u tri seta od Filipa Kolšrajbera. a Vemić je u miksu sa Flavijom Penetom takođe ispao iz daljeg takmičenja. baš kao i u muškom dublu sa Zverevom od De Vesta i Fišera.

Jeleni je trebalo 66 minuta da savlada Grotovu i plasira se u osminu finala. Posle meča Jankovićeva je rekla da joj je drago što je lako završila posao.

Zimonjić i Nestor takođe su bili uspešni i plasirali su se u treću rundu.

Đoković je bio žrtva najvećeg iznenađenja dosadašnjeg toka Rolan Garosa, pošto ga je sa 6:4, 6:4, 6:4 eliminisao Nemac Flip Kolšrajber. Novak je posle poraza izjavio da je veoma razočaran zbog poraza, ali ne toliko zbog rezultata, koliko zbog veoma loše igre.

Dušn Vemić poražen je u dublu, a ispao je i u miksu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

0 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve