Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 16.02.2009.

18:11

Nadal će biti spreman za Srbiju

Najbolji teniser sveta Rafael Nadal rekao je da mu je potrebno samo malo odmora kako bi se oporavio od povrede.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Španac zbog povrede nije mogao da pruži svoj maksimum na ATP turniru u Roterdamu. Nadal je u finalu tog turnira izgubio od Britanca Endija Mareja sa 1:2, po setovima 3:6, 6:4, 0:6, ali je vidno bilo da je na njegovu igru uticala povreda desnog kolena.

"Nije koleno u pitanju, već istegnuće tetive malo niže. Ono mi, pre svega, smeta pri servisu, ali smo svi u mom timu sigurni da neće biti ozbiljnijih problema", izjavio je Nadal u Madridu.

Nadal bi trebalo da nastupi na turniru u Dubaiju, a potom i da početkom marta predstavlja reprezentaciju Španije u mečevima prvog kola Dejvis kupa koje "crvena furija" igra protiv reprezentacije Srbije.

"Biću spreman za Dejvis kup. Treba mi samo malo odmora. Očekujem da zaigram i u Dubiju, ali tek ćemo videti. Sezona je tek počela, a već sam odigrao mnogo mečeva za kratko vreme. Normalno je da se mišići zamore", istakao je Nadal.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve