Nova vest
Tenis

Nedelja, 15.02.2009.

21:09

AI: "Sigurna uz novog trenera"

Ana Ivanović izjavila je da je sigurna da će novi trener sa kojim radi, Kreg Kardon, sprečiti njen dalji pad na WTA listi.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Otkako je osvojila Rolan Garos prošle godine i postala svetski 'broj jedan', srpska teniserka je imala problema sa povredama i padom forme posle čega je pala na osmo mesto WTA liste. Da bi unapredila svoju igru, Ivanovićeva je angažovala Amerikanca Krega Kardona, koji je svojevremeno trenirao Martinu Navratilovu, Dženifer Kaprijati i Lindzi Devenport.

"Iako tek počinjemo da se upoznajemo, par treninga koje smo imali odlično su prošli", rekla je srpska teniserka u Dubaiju gde učestvuje na turniru.

"Imamo čvrst pogled na to kako moja igra treba da se razvija u kom smeru treba da ide. Prilično sam sigurna da će sve ići dobro", smatra Ivanovićeva.

"Osećam se veoma dobro u ovom momentu i dobro sam odigrala na Fed Kupu prošle nedelje. Srećna sam što sam ovde i jedva čekam predstojeći meč", dodala je.

Ivanovićeva će u svom prvom meču na turniru u Dubaiju u ponedeljak da igra sa Ruskinjom Alisom Klejbanovom, koja je prošlog meseca eliminisala srpsku teniserku sa Otvorenog prvenstva Australije u trećoj rundi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

41 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve