Nova vest
Tenis

Petak, 23.01.2009.

12:36

Jelena i Novak prošli, Ana ispala

Jelena Janković i Novak Đoković zabeležili su pobede petog dana Otvorenog prvenstva Australije, dok je Ana Ivanović eliminisana.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Jankovićeva je savladala Japanku Aji Sugijamu, sa 2:0 (6:4, 6:4), dok je Novak Đoković bio bolji od Amerikanca Amera Delića, sa 3:1 (6:2, 4:6, 6:3, 7:6). Sa druge strane, Ana Ivanović je eliminisana posle poraza od Ruskinje Alise Klejbanove, sa 2:1 (5:7, 7:6, 2:6), a takmičenje je završio i Nenad Zimonjić u takmičenju dublova.

Jankovićeva će u osmini finala igrati sa Francuskinjom Marion Bartoli. Izveštaj sa meča Janković - Sugijama možete da pročitate ovde.

Đokovićev sledeći protivnik je Kipranin Markos Bagdatis. Izveštaj sa meča Đoković - Delić možete da vidite ovde.

Jelena Janković i Novak Đoković svoje mečeve igraju u noći između subote i nedelje.

U noći između petka i subote na teren će Dušan Vemić. On sa Italijankom Flavijom Peneta igra u prvom kolu turnira mešovitih dublova sa parom Vladimira Uhrinova (Češka), Marijuš Firstenberg (Poljska).

Na istom turniru učestvuje i Nenad Zimonjić. On sa Nemicom Anom Lenom Grenefeld u prvom kolu, u noći između subote i nedelje igra sa parom Kara Blek (Zimbabve), Leander Paes (Indija), prvim nosiocima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

33 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve