Nova vest
Tenis

Ponedeljak, 05.01.2009.

15:17

Ana: "Dobro me je namučila"

Peta teniserka sveta i prva nositeljka turnira u Brizbejnu Ana Ivanović izjavila je posle meča sa Petrom Kvitovom da je morala da se bori za svaki poen.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpska teniserka je igrala prosečno, ubacivši samo 61 odsto prvog servisa, ali je i dalje uspela da bez velikih problema trijumfuje nad 50. igračicom sveta za sat i 44 minuta. Ivanovićeva će se u drugom kolu sastati sa kvalifikantkinjom iz Italije Robertom Vinči, ali najavljuje da će morati dosta da poboljša igru ako misli da bude konkurent za titulu.

"Morala sam da se borim za svaki poen, što je dobro, naročito na prvom meču. Tako se najbolje ubacite u ritam, i bitno je da se ne opustite", rekla je Ivanovićeva posle meča.

Srpkinja je takođe priznala da je Kvitova bila težak protivnik za prvu rundu.

"Dobro me je namučila, jer voli da udara loptu veoma ravno. Kraj prošle sezone je za mene bio razočaravajući, tako da se radujem što sam 2009. počela pobedom", dodala je.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

10 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve