Nova vest
Tenis

Sreda, 08.10.2008.

17:49

Ivanovićeva poražena od Cibulkove

Ana Ivanović poražena je u drugom kolu Kupa Kremlja u Moskvi od slovačke teniserke Dominike Cibulkove sa 6:3, 2:6, 6:7 (4:7).

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Ivanovićeva je od 19-godišnje Slovakinje, koja se trenutno nalazi na 20. mestu WTA liste, izgubila posle dva ipo sata borbe. Posle Vimbldona, Ivanovićeva nije uspela da veže dve pobede i trenutno se nalazi petoj poziciji na WTA listi.

Srpska teniserka je dobro igrala u prvom setu, tri puta je oduzela servis protivnici ali je dozvolila Cibulkovoj da napravi jedan brejk. Međutim, u nastavku meča dolazi do naglog pada u igri. Ana je loše servirala i napravila dosta neiznuđenih grešaka što je Slovakinja iskoristila i dobila drugi set rezultatom 6:2.

U odlučujućem setu obe teniserke su napravile po dva brejka pa je pobednica odlučena u taj brejku. Cibulkova je bila bolja 7:4.

Slovakinja će u četvrtfinalu igrati sa pobednicom meča Danijele Hantuhove i Vere Zvonareve.

Najbolja teniserka sveta Jelena Janković bila je slobodna u prvom kolu, do će joj protivnica u drugoj rundi biti Ruskinja Vera Duševina koja je pobedila Nikol Vaidišovu u tri seta. Jankovićeva i Duševina su se do sada sastajale četiri puta, ali poslednji put 2005. godine. Srpskinja vodi 3:1.

Nagradni fond Kupa Kremlja je 1.340.000 dolara.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

169 Komentari

Podeli:

Tenis

Alkaras otkrio kada se vraća

Španski teniser Karlos Alkaras posle Mastersa u Monte Karlu je odlučio da preskoči i turnir u Barseloni, što je izazvalo bojazan kod njegovih navijača da je reč o ozbiljnijem problemu.

B92.sport

18:24

19 h

U fokusu

Vidi sve