Nova vest
Tenis

Sreda, 30.07.2008.

09:09

Povređeni "Tipsi" odustao od dubla

Srpski teniser Janko Tipsarević povukao se sa turnira Masters serije u Sinsinatiju zbog povrede ćlanka.

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Tipsarević je u pojedinačnoj konkurenciji izgubio u prvom kolu od Karlosa Moje, a tokom tog meča povredio je članak desne noge. Zbog te povrede on je odustao od nastupa na meču parova u kojem je partner trebalo da mu bude Fernando Gonsales, pa su Ivo Karlović i Rožer Vasen dobili meč bez borbe. Hrvatsko-holandsku kombinaciju očekuje duel sa šestim nosiocima, Lukašem Dlouhim i Leanderom Paesom.

Tipsarević je povredu doživeo tokom taj-brejka prvog seta u duelu sa Mojom, kada se okliznuo, posle čega se loše kretao i u pojedinim trenucima jedva je hodao.

Srbiju u Sinsinatiju i dalje predstavljaju Novak Đoković i Nenad Zimonjić, a obojica na teren izlaze u sredu i sastaju se sa Simoneom Bolelijem.

Boleli, 48. igrač sveta, biće Đokoviću protivnik u drugoj rundi singla, dok će u paru sa zemljakom Sepijem igrati sa Zimonjićem i Danijelom Nestorom u prvoj rundi dubla. Oba meča igraju se posle 20 časova po našem vremenu.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve