Nova vest
Tenis

Sreda, 16.07.2008.

21:40

Poraz Troickog u 2. kolu Umaga

Srpski teniser Viktor Troicki nije uspeo da se plasira u četvrtfinale turnira u Umagu.

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

On je u drugom kolu posle velike borbe izgubio od branioca titule Karlosa Moje rezultatom 2:1 po setovima 3:6, 7:6, 7:5. Meč je trajao dva sata i 44 minuta. Troicki je u prvom setu napravio brejk više. U narednom setu nastavio je u istom ritmu, ali je Moja značajno poboljšao svoju igru. Oba tenisera čuvala su svoj servis tako da se igrao taj brejk.

Srpski igrač imao je dve odlične šanse za brejk u devetom gemu ali je loptu oba puta poslao u van terena. U odlučujućem gemu drugog seta, Moja je igrao mnogo bolje, lako dobio sa 7:2 i izjednačio rezultat u setovima 1:1.

Troicki je počeo nervozno treći set zbog propuštenih prilika i izgubio servis već na startu. U nastavku meča viđena je velika borba. Naš teniser je uzvratio brejk, ali mu je Moja ponovo oduzeo servis i na kraju savladao.

U četvrtak u Umagu igra još jedan srpski teniser. Boris Pašanski sastaje se sa Giljermom Kanjasom u drugom kolu.

Nagradni fond turnira je 326.000 evra.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

23 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

19 h

U fokusu

Vidi sve