Nova vest
Tenis

Petak, 13.06.2008.

14:08

JJ odustala od mešovitog dubla

Izvor: B92

Autor:B92

Default images

Srpska teniserka Jelena Janković odlučila je da ne brani titulu šampiona Vimbldona u konkurenciji mešovitih dublova, koju je prošle godine osvojila u tandemu sa Britancem Džejmijem Marejom. "Bilo je zaista zabavno igrati sa Džejmijem, ali to može biti i veoma zamorno, posebno kada se u obzir uzmu česti prekidi zbog kiše", rekla je Jankovićeva za britanski "Dejli Mejl".

"Šalila sam se sa njim i govorila mu da ćemo ponovo igrati zajedno ako se ošiša, ali zaista moram da se posvetim singlu. Bilo bi sjajno kada bismo u budućnosti ponovo igrali", dodala je treća teniserka sveta.

Marej je u izjavi za 'San' priznao da je razočaran, ali je istakao da razume odluku Jankovićeve.

"Jelena ima problema sa povredom ruke, tako da će se koncentrisati samo na singl. Bilo bi lepo kada bismo branili titulu, ali nije kraj sveta. Nisam se mnogo iznenadio kada mi je saopštila odluku, pošto sam je otprilike i očekivao", kazao je Marej, koji će morati da potraži novu partnerku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

36 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve