Nova vest
Tenis

Četvrtak, 22.05.2008.

16:58

Janković:"Pobednici RG 1. mesto"

Izvor: AK

Autor: AK

Default images

Srpska teniserka Jelena Janković ocenila je u četvrtak da će pobednica Otvorenog prvenstva Francuske zauzeti prvo mesto na listi Udruženja teniserki (WTA) i istakla da je to jedan od njenih ciljeva. "Želim prvo mesto. Žistin Enen ga je zasluženo držala, a sada nas nekoliko konkurišemo za tu poziciju. Verujem da će pobednica Rolan Garosa doći do prvog mesta. Ja se spremam, vredno treniram i šta mi Bog da", rekla je Jankovićeva novinarima u Beogradu.

Jankovićeva i Nenad Zimonjić kratko su novinarima govorili o predstojećim turnirima i čestitali su jedno drugom na osvojenim trofejima.

Jankovićeva je odbranila titulu u Rimu, dok je Zimonjić sa partnerom Danijelom Nestorom osvojio turnir u Hamburgu.

"U Rimu smo igrali finale, a u Hamburgu smo ih konačno pobedili. Na Rolan Garosu smo sada drugi nosioci, što znači da nećemo moći da se sretnemo sa braćom Brajan do finala", rekao je Zimonjić.

Reprezentativac Srbije kazao je da će igrati i dubl sa Slovenkom Katarinom Srebotnik, sa kojom se krajem prošle godine dogovorio da igraju na Rolan Garosu i Ju-Es Openu.

Zimonjić će se u subotu oženiti, a već u nedelju putuje u Pariz, gde u ponedeljak počinje Rolan Garos.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

32 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve