Nova vest
Tenis

Utorak, 05.02.2008.

16:38

Đoković: "Nisam u ratu sa TSS"

Izvor: B92, Beta

Autor:B92, Beta

Default images

Dejvis kup reprezentativac Srbije Novak Đoković izjavio je u Moskvi da nije u sukobu sa čelnicima Teniskog saveza Srbije. "Nikada nisam ni bio u sukobu sa ljudima iz saveza. Mi smo ovde da igramo, a TSS je tu da nas podrži i da nam obezbedi adekvatne uslove", rekao je Đoković novinarima u Moskvi, gde se reprezentacija Srbije sprema za duel sa Rusijom u Svetskoj grupi Dejvis kupa.

Srpski mediji proteklih nekoliko meseci često su pisali o sukobu čelnika TSS sa roditeljima ovog tenisera oko uslova za rad i izostanka finansijske pomoći.

Selektor Srbije Bogdan Obradović istakao je da, iako je Đoković najbolji teniser tima, ne zasniva igru samo na njemu.

"Novak je naš najbolji igrač, ali nam je svaki član tima podjednako bitan. Kada izgubite ili pobedite, jedino je važan rezultat, a na semaforu ne piše ko je doneo poene", objasnio je Obradović.

Osvajač Otvorenog prvenstva Australije u mešovitom dublu Nenad Zimonjić ocenio je da će u duelu sa Rusima odlučivati nijanse.

"Ruski nacionalni tim svi dobro poznajemo. Radi se o vrhunskim teniserima i mislim da će odlučivati nijanse", izjavio je Zimonjić.

Reprezentativac Janko Tipsarević rekao je da svi igrači iz srpskog tima u Moskvi žele da potvrde dobru formu.

"Od početka sezone svi igramo u dobroj formi. To želimo da pokažemo i moskovskoj publici", naveo je Tipsarević.

Ruske novinare ponovo je interesovala priroda odnosa Đokovića i Marije Šarapove, ali je srpski teniser rekao da su oni "samo drugovi".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve