Nova vest
Tenis

Sreda, 23.01.2008.

17:02

AO: Poraz braće Brajan

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Teniseri Meheš Bupati i Mark Nouls napravili su iznenađenje u konkurenciji dublova savladvši braću Boba i Majka Brajana koji su postavljeni za prve nosioce i plasiravši se u polufinale. Bupati i Nouls su pobedili rezultatom 2:1 po setovima 6:3, 5:7, 1:6. Šestim nosiocima će protivnici u polufinalu biti Izraelci Džonatan Erlih i Endi Rem koji su četvrtfinalu bili bolji od fracncuske kombinacije Marka Žikela i Fabrisa Santora sa 2:0 (6:4, 6:1).

U drugom polufinalu Džef Kuce i Vesli Mudi igraće sa sedmim nosiocima Francuzima Arnoom Klemonom i Mikelom Ljodrom koji su izbacili Nenada Zimonjića i Danijela Nestora.

U ženskoj konkurenciji, Viktorija Azarenka i Šahar Per prve su se plasirale u finale dublova pošto su pobedile Kineskinje Zi Jang i Ji Zeng sa 2:1 po setovima 0:6, 7:5, 7:6.

Natali Deši i Endi Rem prošli su u polufinale pošto su bili bolji od Jang-Jan Čana i Erika Butoraka. Njihovi naredni rivali su Sanja Mirza i Maheš Bupati.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

4 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve