Nova vest
Tenis

Četvrtak, 29.11.2007.

13:22

JJ se oporavlja od operacije

Izvor: Nina Kolundžija

Autor:Nina Kolundžija

Default images

Treći reket planete Jelena Janković nalazi se u Majamiju gde se oporavlja od naporne, ali najbolje sezone u njenoj dosadašnjoj karijeri, i od operacije koju je imala pre deset dana.

’’Operisala sam devijaciju nosa i sinuse koji su mi predstavljali konstantan problem u toku igre zbog otezanog disanja. To se najviše moglo videti na poslednja 3-4 turnira u sezoni, na turnirima koji su se igrali u halama, naročito u Madridu gde sam uz sve ove probleme dobila i virus. Zbog svega toga ove turnire nisam odigrala ni sa 10 posto svojih mogućnosti’’, rekla je teniserka.

Operacija je izvršena u Americi i dobro je prošla. JJ je pod stalnim sam nadzorom lekara, koji joj još uvek ne dozvoljavaju da izađe na teren i uzme reket u ruke. Iako su joj doktori preporučili da ne igra egzbicioni meč u Beogradu 7. decembra, Jelena je najavila dolazak.

’’Lekar mi ne dozvoljava ni da odigram egzibicioni meč u Beogradu 7. decembra, ali ja ću doći i odigrati koliko budem mogla samo iz razloga što ce sav prihod ići u humanitarne svrhe i samim tim to meni puno znači. Posle ovog meča vraćam se u Ameriku i čekacu da lekari daju zeleno svetlo da počnem sa pripremama za sledeću sezonu sa kojima ću da kasnim. Najvažnije mi je zdravlje i da se u potpunosti oporavim da bi kasnije normalno mogla da nastavim da radim moj posao’’, rekla je Jelena Janković.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

52 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve