Nova vest
Tenis

Četvrtak, 08.11.2007.

21:22

Pobeda Šarapove, Ana u polufinalu

Izvor: A G

Autor:A G

Default images

Srpska teniserka Ana Ivanović i matematički je prošla u polufinale Masters kupa u Madridu, pošto je u „crvenoj grupi“ šesta teniserka sveta Marija Šarapova pobedila Svetlanu Kuznjecovu sa 2:1, po setovima 5:7, 6:2, 6:2. Kuznjecova je dobila prvi set, ali je u druga dva njena sunarodnica potpuno dominirala, i zasluženo je došla do nove pobede. Šarapova je u 2007. igrala ispod svojih mogućnosti, ali na turniru u Madridu deluje odlično, i jedan je od kandidata za titulu.

Šarapova i Ivanovićeva su u prva dva kola zabeležile po dve pobede, dok su Hantuhova i Kuznjecova poražene u oba svoja duela, pa će iz „crvene grupe“ u polufinale Šarapova i Ivanović, i upravo će njih dve u međusobnom duelu odlučiti ko će biti prvi u ovoj grupi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

24 Komentari

Podeli:

Tenis

Ribakina se namučila, kraj za Žaber

Kazahstanska teniserka Jelena Ribakina plasirala se u četvrtfinale turnira u Štutgartu, pošto je pobedila 19. teniserku svera Ruskinju Veroniku Kudermetovu posle tri seta, 7:6, 1:6, 6:4.

Beta

18:42

16 h

U fokusu

Vidi sve